TOP

Summum lanceert webshop

Summum Woman is nu ook verkrijgbaar via een eigen webshop. Ook de winkelier die Summum verkoopt kan er terecht voor nabestellingen en marketingmateriaal.

Met het online platform wil Summum Woman meer naamsbekendheid generen en tegelijkertijd de groeiende groep online bezoekers bereiken. Een deel daarvan schaft de kleding online aan, maar het gros is alleen op zoek naar inspiratie om vervolgens haar uiteindelijke aankopen te doen in een fysieke winkel. De ‘shoplocator’ is daarom een prominent onderdeel van de website.

Ook voor winkeliers
Winkeliers die Summum verkopen, hebben hier de mogelijkheid om hun winkel extra onder de aandacht te brengen met bijvoorbeeld beeldmateriaal, een wervende tekst, contactgegevens, openingstijden en een vermelding van de website. Ook kunnen ze direct online nabestellingen doen voor hun klanten. Het merk neemt de afhandeling voor rekening nemen en de betaling belandt rechtstreeks in de kassa van de retailer. De bestelling wordt direct naar de klant verzonden of naar de winkel.

Afgeschermd
In het afgeschermde B2B-gedeelte kunnen dealers 24/7 nabestellingen plaatsen of relevante gegevens en overzichten opvragen. Tot slot biedt het online platform de mogelijkheid om marketingmateriaal te downloaden, zoals promomateriaal, sfeerfotografie en packshots.