TOP

Binnenkijken: Summum Woman in Den Bosch

Vrouwenmodemerk Summum Woman heeft eind mei de negende winkel geopend in het centrum van Den Bosch. Kijk mee in de twee historische panden die samen de winkel vormen.

De nieuwe brandstore van Summum Woman is te vinden in de Kolperstraat in Den Bosch, midden in het bruisende Bossche Kwartier. De winkel bevindt zich in twee historische panden die verbonden zijn door de op maat gemaakte houten counter, tevens de blikvanger van de winkel. Authentieke details zoals de eeuwenoude houten plafonds vormen een kosmopolitisch geheel met de strakke, licht metalen display-constructies en vrouwelijke paskamer gordijnen.

Uitbreiding met winkels

Summum heeft met de nieuwe winkel in den Bosch erbij in totaal negen winkels. In 2008 opent Summum de allereerste winkel in Bergen, een jaar later gevolgd door een winkel in Heemstede. De afgelopen jaren breidde het merk uit met gemiddeld één nieuwe winkel per jaar: in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en nu dus Den Bosch. Ook is er een outletwinkel in Bataviastad in Lelystad.