TOP
Image Alt
Adverteer bij ons

Textilia is de meest toonaangevende journalistieke informatiebron voor modeprofessionals. Al meer dan 100 jaar levert Textilia onafhankelijke informatie en is daarom onmisbaar voor iedereen die zaken doet in de modebranche, van producent tot retailer. Textilia informeert en inspireert haar lezers en volgers over alle marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en merkvoorkeuren in de modebranche.

Naast het vakblad dat 10 keer per jaar wordt uitgebracht is er een up-to-date website met het laatste nieuws uit de modebranche, worden modekleurkaarten en nieuwsbrieven uitgebracht en worden events georganiseerd. Dit alles maakt Textilia een autoriteit en een volwaardige omnichannel gesprekspartner voor professionals in de modebranche.

DOELGROEP

Via het vakblad, de website en de nieuwsbrieven bereiken we maandelijks minimaal 60.000 lezers en volgers. De lezers en volgers van Textilia zijn zelfstandige detaillisten in de modebranche, maar ook fabrikanten, agenten, inkooporganisaties, importeurs, inkopers, medewerkers en directies van grootwinkelbedrijven en ketens behoren behoren tot de groep. Textilia is daarmee een unieke schakel tussen leverancier en retail.

Bereik

Waarom adverteren?

• Textilia is een onafhankelijke autoriteit in de modebranche;
• Textilia heeft een groot bereik met 60.000 lezers en volgers;
• Textilia heeft de hoogst betaalde oplage van alle modevakbladen in Nederland;
• Textilia wordt door de doelgroep omschreven als: deskundig, toegankelijk, volledig en diepgaand;
• Textilia is met 72% het meest gelezen vakblad binnen deze doelgroep;
• Bijna 70% van de moderetailers laat zich het liefst inspireren en informeren met vakkennis door een vakblad.

MEER WETEN? DOWNLOAD HIERONDER DE TARIEFKAART OF NEEM DIRECT CONTACT OP. Mail naar Thamar Mantel: t.mantel@scalacrossmedia.nl

Meer informatie & contact

Voor meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden kunt u terecht bij:

Thamar Mantel | t.mantel@scalacrossmedia.nl 

Of vul onderstaand formulier in:

  Verschijningsdata komende edities (magazine)

  Textilia kalender 2023

  Voordelige combinatiemogelijkheden

  Naast de advertentiemogelijkheden in Textilia biedt Scala Bizzmedia voordelige combinatiemogelijkheden met Schoenvisie. Met deze titels, diverse events, sites en themanummers bereikt uw boodschap dagelijks 50.000 fashion professionals. Bekijk ook de adverteerderspagina’s van deze bladen:

  • Schoenvisie
   Schoenvisie is al meer dan 60 jaar het vakblad voor de schoenenbranche. Schoenvisie informeert schoenprofessionals maandelijks over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, trends en ontwikkelingen uit de schoenenbranche.

  Textilia advertising information (English) 2022

  Textilia is the leading platform for all professionals in the Dutch fashion industry. Over a 100 years Textilia informs and inspires its readers on all market developments, trends, buyingbehaviour and brand preferences. Our readers vary from independent retailers, manufacturers and resellers to employees and managing boards of retail stores and chains.