TOP
Image Alt
Adverteren

Textilia is de meest toonaangevende journalistieke informatiebron voor modeprofessionals. Al bijna 100 jaar levert Textilia onafhankelijke informatie en is daarom onmisbaar voor iedereen die zaken doet in de modebranche, van producent tot retailer. Textilia informeert en inspireert haar lezers en volgers over alle marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en merkvoorkeuren in de modebranche.

Naast het vakblad dat 10 keer per jaar wordt uitgebracht is er een up-to-date website met het laatste nieuws uit de modebranche, worden modekleurkaarten en nieuwsbrieven uitgebracht en worden events georganiseerd. Dit alles maakt Textilia een autoriteit en een volwaardige omnichannel gesprekspartner voor professionals in de modebranche.

DOELGROEP

Via het vakblad, de website en de nieuwsbrieven bereiken we maandelijks minimaal 50.000 lezers en volgers. De lezers en volgers van Textilia zijn zelfstandige detaillisten in de modebranche, maar ook fabrikanten, agenten, inkooporganisaties, importeurs, inkopers, medewerkers en directies van grootwinkelbedrijven en ketens behoren behoren tot de groep. Textilia is daarmee een unieke schakel tussen leverancier en retail.

Bereik

Waarom adverteren?

• Textilia is een onafhankelijke autoriteit in de modebranche;
• Textilia heeft een groot bereik met 50.000 lezers en volgers;
• Textilia heeft de hoogst betaalde oplage van alle modevakbladen in Nederland;
• Textilia wordt door de doelgroep omschreven als: deskundig, toegankelijk, volledig en diepgaand;
• Textilia is met 72% het meest gelezen vakblad binnen deze doelgroep;
• Bijna 70% van de moderetailers laat zich het liefst inspireren en informeren met vakkennis door een vakblad.

MEER WETEN? DOWNLOAD HIERONDER DE TARIEFKAART OF NEEM DIRECT CONTACT OP. Bel of mail naar Anne Wesselman: 06-12965638 of a.wesselman@textilia.nl

Meer informatie & contact

Voor meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden kunt u terecht bij:

Anne Wesselman | a.wesselman@textilia.nl | 06-12965638

Of vul onderstaand formulier in:

De afgelopen weken heeft het coronavirus (Covid-19) de hele wereld in zijn greep gehouden. We ondervinden nu allemaal de gevolgen in de modebranche, retail en media. Voor ons betekent dit dat we de publicatie van Textilia magazine, met als overkoepelend thema inkoop zomer 2021, helaas een aantal weken hebben moeten uitstellen. Ook is een printeditie komen te vervallen. De inhoud van deze editie is de afgelopen maanden online verschenen in de vorm van plusartikelen, alleen te lezen voor abonnees.

Verschijningsdata komende edities

    • Textilia #8 Smart Retailing met het thema bijverkoop/accessoires verschijnt op 6 november.
    • Textilia #9 nieuwe kleuren (kleurkaarten) en aankondiging beurzen/open dagen verschijnt op 8 december.

Voordelige combinatiemogelijkheden

Naast de advertentiemogelijkheden in Textilia biedt Afdeling M. voordelige combinatiemogelijkheden met de titels Schoenvisie en Bengels. Met drie titels, diverse events, sites en themanummers bereikt uw boodschap dagelijks 50.000 fashion professionals. Bekijk ook de adverteerderspagina’s van deze bladen:

  • Bengels
    Bengels is het grootste vakblad voor de detaillist in kindermode. Het blad verschijnt twee keer per jaar en wordt verspreid in de kindermodebranche.
  • Schoenvisie
    Schoenvisie is al meer dan 60 jaar het vakblad voor de schoenenbranche. Schoenvisie informeert schoenprofessionals maandelijks over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, trends en ontwikkelingen uit de schoenenbranche.

Textilia Factsheet (English) 2020

Textilia is the leading source of information for fashion professionals. The unique combination of the magazine, website, newsletters and events make Textilia an authority and important discussion partner for professionals in the fashion industry. Textilia informs and inspires its readers about market developments, trends, buying behaviour and brand preferences in the fashion industry.

Algemene Voorwaarden

Download de Algemene Voorwaarden van Afdeling M. (pdf).

 

NB. Wij publiceren geen betaalde links met als enige doel linkbuilding.