Altijd al nieuwsgierig geweest naar de berichten achter de inlog van Textilia.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Wilt u direct en persoonlijk contact met de doelgroep binnen een inspirerende omgeving in de modebranche?

Textilia is de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals. De unieke combinatie van het vakblad, de website, de nieuwsbrieven, SEM-oplossingen en events maken Textilia tot een autoriteit en volwaardige gesprekspartner voor professionals in de modebranche. Textilia informeert en inspireert haar lezers over alle marktontwikkelingen, trends, het koopgedrag en de bestsellers in de modebranche. Al sinds 1921 levert Textilia kwaliteit en is als platform voor de modeprofessional en -aanbieder onmisbaar!

MEER WETEN? DOWNLOAD HIERONDER DE TARIEFKAART OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

Tariefkaart 2020

Meer informatie & contact

Voor meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden kunt u terecht bij:

Anne Wesselman | a.wesselman@textilia.nl | 06-12965638

Of vul onderstaand formulier in:

Voordelige combinatiemogelijkheden

Naast de advertentiemogelijkheden in Textilia biedt Afdeling M. voordelige combinatiemogelijkheden met de titels Schoenvisie en Bengels. Met drie titels, diverse events, sites en themanummers bereikt uw boodschap dagelijks 50.000 fashion professionals. Bekijk ook de adverteerderspagina’s van deze bladen:

  • Bengels
    Bengels is het grootste vakblad voor de detaillist in kindermode. Het blad verschijnt twee keer per jaar en wordt verspreid in de kindermodebranche.
  • Schoenvisie
    Schoenvisie is al meer dan 60 jaar het vakblad voor de schoenenbranche. Schoenvisie informeert schoenprofessionals maandelijks over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, trends en ontwikkelingen uit de schoenenbranche.

Textilia Factsheet (English) 2020

Textilia is the leading source of information for fashion professionals. The unique combination of the magazine, website, newsletters and events make Textilia an authority and important discussion partner for professionals in the fashion industry. Textilia informs and inspires its readers about market developments, trends, buying behaviour and brand preferences in the fashion industry.

Algemene Voorwaarden

Download de Algemene Voorwaarden van Afdeling M. (pdf).

 

NB. Wij publiceren geen betaalde links met als enige doel linkbuilding.