TOP

Suitableshop.nl genomineerd voor Starter Award 2010

De webshop van de mannenmodezaak Suitable, Suitableshop.nl, is genomineerd voor de Starter Award 2010 van Thuiswinkel.Org. Volgens de vakjury is deze online shop onderscheidend en komt de consument in drie klikken bij de producten uit.

De Starter Award 2010 is de vakprijs voor het bedrijf dat zich op een spraakmakende, succesvolle, creatieve of innovatieve wijze heeft gemanifesteerd. Het bedrijf mag maximaal twee jaar bestaan en moet zich richten op de B2C-markt. Ander genomineerden zijn: @Ease Lifestyle (www.ease4life.nl), Heerlijkduurzaam.nl (www.heerlijkduurzaam.nl) en Ticken.nl (Typecursus www.ticken.nl).

Op Suitableshop.nl kunnen mannen kiezen uit gala-, casual- en businesskleding. Merken die er onder andere verkocht worden zijn: Gaastra, Alan Red, Dockers, Mac en het eigen merk Suitable. Ook zijn er zeven fysieke winkels in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Leiden, Maastricht en Breda (nieuw).

De Nationale Thuiswinkel Awards worden op donderdagavond 25 maart 2010 in het Grand Hotel Huis Ter Duin te Noordwijk aan Zee uitgereikt.