TOP

CJP’er krijgt 10 procent korting bij Front Runner

Vanaf deze week krijgen 1 miljoen jongeren met een CJP-pas 10 procent korting op de street- en footwearcollectie van Front Runner.

Jongerenorganisatie CJP, vooral bekend om haar culturele kortinggevers, werkt met een beperkt aantal winkels samen om de pas nog waardevoller te maken. Front Runner verwacht met deze samenwerking dan ook meer bezoekers naar de winkels en de webshop te genereren.

Win-win situatie

Om de CJP-korting onder de aandacht te brengen krijgen Front Runner klanten met een CJP-pas een Converse gadget kado. “In de afgelopen jaren zien we dat steeds meer CJP-pashouders de winkels weten te vinden met wie we goede afspraken gemaakt hebben. Dit is een win-win situatie. Onze pashouders krijgen A-merken tegen een vaste lage prijs en de winkels zien hun omzet met procenten tegelijk stijgen. En dat niet eenmalig, maar maand na maand”, zegt CJP-directeur Walter Groenen.

Bij Front Runner worden merken als Adidas, Converse, Nike en Vans verkocht. Er zijn tien vestigingen onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Amersfoort. Daarnaast heeft de keten sinds kort een eigen webshop. CJP’ers krijgen ook online 10 procent¬†korting op het gehele assortiment.