TOP

Pauline Kraay Modeagenturen breidt uit met Robelind

Pauline Kraay Modeagenturen (PKM) voegt het Deense dameslabel Robelind toe aan het merkaanbod.

Het merk Robelind staat voor relaxed elegance. De ontwerpers achter het merk zijn Karina Nordvi en Dorthe Bagger, die samen meer dan 35 jaar ervaring hebben opgebouwd in de modebranche. Bagger en Nordvi werkten eerder onder andere voor Designers Remix en begonnen vorig jaar samen Robelind.

ROBELIND
De ontwerpers zien de Robelind-vrouw als een modebewuste vrouw die houdt van kwaliteit en design, maar ook waarde hecht aan een hoog draagcomfort. De kledingstukken hebben simpele belijningen, onnodige details worden achterwege gelaten. De kleding hoort zowel op maandagochtend naar het werk als op vrijdagavond naar een borrel gedragen te kunnen worden.

PKM
Het modeagentuur rekent bij Robelind een marge van 2.9/3.0. De winkelprijzen liggen tussen de 50 en 130 euro voor tops, tussen de 80 en 150 euro voor jurken, broeken en rokken en tussen de 100 en 200 euro voor jassen. De collectie Spring/Summer 2012 is vanaf 28 juli te koop bij PKM. Ook zal er een deel van de Fall/Winter 2011-collectie hangen voor directe levering. Naast Robelind start op 28 juli ook de verkoop van de voorjaarscollectie van Gustav. Inmiddels heeft dit label in Nederland meer dan honderd verkooppunten. Daarnaast zal vanaf diezelfde datum ook de riemencollectie van LA Gold in de verkoop gaan bij PKM. 

PMK staat op 18 en 19 juli op de Modefabriek in de Appearance hal met het merk Gustav. Mensen met vragen over Robelind en LA Gold kunnen hier ook terecht.

Pauline Kraay Modeagenturen
Showroom D2.05 Brandboxx Almere
T: 06-42530445