TOP

Brenninkmeijer nieuwe operationeel directeur van Mr. Marvis


Het Nederlandse mannenmodelabel Mr. Marvis heeft een nieuwe operationeel directeur aangesteld: Carl Brenninkmeijer. Hij gaat zich bezighouden met de uitbreiding van het kortebroekenmerk.

Brenninkmeijer (30) komt bij Ace & Tate vandaan waar hij ‘head of growth’ was. Hij zal zich als operationeel directeur bij Mr. Marvis focussen op de voorbereiding van verdere internationale expansie, zo schrijft het shortsmerk in een persbericht. Brenninkmeijer is het vierde directielid, naast de oprichters van het kledingmerk: Aafke Tuin (38), David Sipkens (35) en Steven Vrendenbarg (36).

Groeien

Met de nieuwe ‘chief operating officer’ wil Mr. Marvis – dat onder meer ook wordt verkocht in Duitsland en Frankrijk – groeien in de bestaande markten komend jaar ook nieuwe markten aanboren, zo schrijft het. ‘Deze groei vergt een investering in het team en in robuuste processen, Brenninkmeijer zal zijn kennis en ervaring daarvoor inzetten.’ Bij Mr. Marvis is Brenninkmeijer verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, waar e-commerce, fulfillment, support, marketing en human resources onder vallen.

Jongens

Mr. Marvis is opgericht in 2016 en maakt uitsluitend korte broeken. Dat deed het in de eerste instantie alleen voor volwassen mannen, maar inmiddels ook voor jongens. In een interview met Textilia in het oprichtingsjaar zei Sipkens dat het voorlopig bij die ene productgroep zal blijven. Alle shorts worden handgemaakt in Portugal.