TOP

Geur creëert waarde in fashion

Een aangenaam ruikende winkel zorgt meteen voor sympathie. De klant zal zich snel prettig en ontspannen voelen. De sfeer kunt u versterken met onze Business geuren. Van prettig, fris, elegant, energiek, positief, prikkelend, romantisch tot sensueel. Creëer die unieke ambiance die bij uw business past; de klant zal uw onderneming als positief herinneren.

Het prikkelen van alle zintuigen
Zeventig procent van alle aankopen wordt beslist op de winkelvloer. Winkels willen daarom met muziek, licht, inrichting, sfeer en geur alle zintuigen prikkelen. Waar het lekker ruikt, voelen we ons lekker en dat komt de bestedingen ten goede. Door geur ervaren winkelaars bijvoorbeeld meer rust. Dat houdt ze langer in een winkel, en verhoogt de bestedingen.

Geur als verleider
De Business geuren van AllSens zorgen niet alleen voor aandacht en nieuwe accenten, maar stimuleren vooral de spontane en positieve aankoopbeslissing van de consument. Ook de waarde die men aan uw onderneming toekent stijgt.

AllSens totaal concept
AllSens is specialist in geurconcepten; van winkelbegeuring tot bijpassende Eau de Toilette. De volautomatische en professionele geursystemen verspreiden heel subtiel de gewenste geur. De 100% zuivere Business geuren worden speciaal geproduceerd in Grasse, de hoofdstad van de parfums.

Voor informatie: www.AllSens.nl