TOP

General Manager verruilt Puma voor Björn Borg

Sander van Gelder, General Manager Puma Benelux, heeft afgelopen week aangekondigd de organisatie na 13 jaar te gaan verlaten. Puma's General Manager gaat zijn carrière voortzetten bij de Björn Borg Inc. Groep.

Vanaf 1 mei 2011 gaat Sander van Gelder een nieuwe uitdaging aan bij de Björn Borg Inc. Groep. Als Managing Director Björn Borg Sport International zal hij binnen Björn Borg Inc. de nieuwe organisatie Björn Borg Sport International gaan opzetten. Met zijn vertrek, kondigde Sander van Gelder tevens de komst aan van zijn opvolger Guy Harkless (huidige Global Head of Footlocker).

Opvolger
Harkless is sinds september 2010 werkzaam op het hoofdkantoor van Puma Benelux in Leusden en zal in de functie van General Manager Puma Benelux per 1 januari 2011 aan de slag gaan. “Ik ben er absoluut van overtuigd, dat Guy samen met het totale Puma Benelux team de juiste koers zal blijven varen om onze missie, het meest begeerlijke  sportlifestyle merk te zijn,  te bewerkstelligen”, aldus Sander van Gelder.