TOP

WE Fashion verkoopt exclusieve FIFA-collectie

Met het WK Voetbal in aantocht, neemt ook in de mode de belangstelling voor voetbal toe. WE Fashion gaat in de aanloop naar het WK een aantal items van de officiële FIFA collectie verkopen. De voetballijn bestaat uit T-shirts en trainingsjacks.

De limited retro FIFA-collectie is vanaf 14 mei exclusief verkrijgbaar in vijftig geselecteerde winkels van WE Fashion in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Nicolette van Bruggen, Vice Director WE Men, is blij de collectie te kunnen aanbieden: “Wij zijn trots dat we deze exclusieve FIFA collectie mogen verkopen. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de heren en in Nederland ook verkrijgbaar voor kids.”  

 

WE Fashion verkoopt de retro FIFA T-shirts en jacks van Argentinië, Brazilië en Italië. De Duitse versie van de T-shirts en jacks wordt exclusief in Duitsland verkocht. De ontwerpen zijn beïnvloed door de kleuren, styling en badges van de wedstrijdkleding van deze teams die ooit wereldkampioen werden. Nederland is nooit wereldkampioen geweest en om die reden heeft de Wereldvoetbalbond FIFA een speciale retro collectie ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Het Nederlandse T-shirt en trainingsjack zijn geïnspireerd op het Oranje shirt uit 1974.