TOP

Pantofola d’Oro lanceert voetbaltenue Nederlands Sterrenteam

Pantofolo d'Oro heeft het Nederlandse Sterrenteam in het nieuw gestoken. De voetballende acteurs, presentatoren en zangers gaan voortaan gekleed in tenues met een flinke dosis Italiaanse elegantie.

De samenwerking tussen Pantofola d’Oro en het Nederlands Sterrenteam is wat het sneakermerk betreft een perfecte match. De gedeelde passie voor de bal heeft geresulteerd in een sponsorovereenkomst, waarbij Pantofola d’Oro het Sterrenteam voorziet van exclusieve wedstrijdoutfits. De tenues combineren retro-invloeden met een flinke dosis Italiaanse elegantie en aandacht voor detail.

 

Uit en thuis

Het thuistenue bestaat uit een oranje shirt met zwarte shorts en oranje kousen. Tijdens uitwedstrijden gaat het Sterrenteam gekleed in een wit shirt, zwarte shorts en witte kousen. De shirts – met v-hals en retro polokraag – zijn voorzien van de onmiskenbare Sterrenteam badge, de Nederlandse driekleur en het iconische Pantofola d’Oro logo in goudborduursel. De voetbalshorts zijn eveneens voorzien van een geborduurd Pantofola d’Oro logo in goud. Het Sterrenteam zal de komende maanden op de groene mat te bewonderen zijn in deze unieke voetbaltenues.

 

De lancering van het Pantofola d’Oro Sterrenteam voetbaltenue wordt ondersteund door een opmerkelijke fotosessie, waarin vijf spelers uit het Sterrenteam de hoofdrol spelen. Koert-Jan de Bruijn, Charly Luske, Bas Muijs, Dirk Taat en John Williams tonen zich als ware kampioenen in deze shoot met een met een gezonde dosis Italiaans machismo.

 

De roots van het Italiaanse schoenenlabel Pantofola d’Oro liggen stevig verankerd in de voetbalwereld. In het verleden hebben sterspelers als John Charles, Paolo Di Canio, Garrincha en Mancini op de ‘gouden pantoffels’ geschitterd. Anno 2010 is Pantofola d’Oro het up-and-coming sneakermerk voor een nieuwe generatie modekenners, maar de liefde voor de bal is nog altijd springlevend.