TOP

Kijken: Tommy Hilfiger komt met nieuwe sportcollectie

Tommy Hilfiger voegt voor zomer 2019 een nieuwe lijn toe aan het al vrij diverse assortiment. Met Tommy Sport verenigt het merk mode – met de bekende Amerikaanse invloeden - met functionaliteit.

De stijlen uit de eerste Tommy Sport collectie zijn door het vele primaire kleurgebruik een duidelijke extensie van de bestaande lijnen van Tommy Hilfiger. Volgens de onderneming is de nieuwe collectie dan ook een samenvoeging van ‘het coole Amerikaanse DNA van het merk met de beste atletische ontwerpen.’ Comfort is een belangrijke pijler, vandaar de functionele eigenschappen als waterafstotende en ademende stoffen, reflecterende delen en (lichtgewicht) stretchmaterialen.

 

Multifunctioneel

Daarnaast vergeet Tommy Hilfiger diens mode-achtergrond niet, diverse items zijn multifunctioneel te dragen. Of zoals het merk stelt: ‘van de renbaan tot de stad. Voor de nieuwe generatie consumenten die wellness-, outdoor-, en fitnessactiviteiten als een lifestyle zien’. Daarnaast dook het merk in de archieven voor inspiratie. Iconische stukken zijn geactualiseerd en uitgevoerd in moderne (gerecyclede) sportmaterialen. 

 

Accessoires en schoenen

Tommy Sport richt zich op mannen en vrouwen en biedt naast onder meer sportkleding, athleisurewear, trainingspakken en sportbeha’s ook accessoires en schoenen. De collectie is sinds 1 februari wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde retailpartners, de Tommy Hilfiger-winkels en Tommy.com. 

TH_SP19_TommySport_Group04

TH_SP19_TommySport_Look06_Detail01

TH_SP19_TommySport_Look06

TH_SP19_TommySport_Look09

TH_SP19_TommySport_Look10

TH_SP19_TommySport_Look16_Detail01

TH_SP19_TommySport_Look16

TH_SP19_TommySport_Look12

TH_SP19_TommySport_Look14

TH_SP19_TommySport_Look11

TH_SP19_TommySport_Look17

1