TOP

Veldhovengroup in onderhandeling over Secon Group’s Turnover

De Veldhovengroup is in verregaande onderhandelingen met de Secon Group over de overname van Turnover. Het Nederlandse modebedrijf wil het vrouwenmodemerk per 1 juli in het eigen merkenpakket te kunnen opnemen.

“We hopen op korte termijn, waarschijnlijk half mei, de overname te kunnen bevestigen. Op dit moment zijn de onderhandelingen in volle gang”, meldt ceo van de Veldhovengroup Martijn Veldhoven. “Voorafgaand aan deze gesprekken hebben we grondig onderzocht of het merk binnen onze groeistrategie past. Turnover is een sterk merk en dat is wat wij zoeken als aanvulling op ons merkenportfolio dat bestaat uit Sandwich, Stills en Nononsense.”

Secon Group
Op moment van schrijven is directeur van de Secon Group, Ronny Lemmens, niet bereikbaar voor een reactie. Het bedrijf kampte over 2009 met tegenvallende resultaten en cancelde de opening van Arrow-winkels. In een interview met Textilia zegt Lemmens eerder dit jaar:  “De totale omzet was wel iets beter dan het landelijke gemiddelde (-10).” Over 2010 is hij positiever: “We hebben dubbel digit gedraaid met de lente/zomer collectie van Turnover, waar we het afgelopen jaar flink in de kwaliteit van de knitwearcollectie investeerden.”

Blijf via onze website op de hoogte van alle ontwikkelingen.