TOP

Van Tilburg start webshop

In navolging van vele andere webshops heeft nu ook Van Tilburg mode en sport, bekend van de weidewinkel in Nistelrode, een webshop gelanceerd. Het online filiaal is te vinden op www.vantilburgonline.nl.

De webshop van Van Tilburg mode en sport is eind oktober online gegaan. Volgens initiatiefnemer Paul van Tilburg is het doel niet om zo snel mogelijk zoveel mogelijk omzet te genereren, maar om vaste klanten van de fysieke winkel een extra service te bieden door 24 uur per dag en 7 dagen per week te kunnen winkelen. De collectie in de webshop is overigens niet zo groot is als die in de fysieke winkel. In de webwinkel vind je de populairste merken uit de stenen winkel, voor mannen, vrouwen en kinderen, zoals Hugo Boss, PME Legend, Esprit, Maison Scotch, Vingino en CKS.

Service

De binding met de vaste klant is ook in de webshop belangrijk. Van Tilburg biedt online kopers bijvoorbeeld de mogelijkheid om hun kleding in de winkel gratis te laten vermaken, op een tijdstip dat het hen zelf het best uitkomt. Andere voordelen zijn de gratis verzending én de 5 procent spaarbonus die twee keer per jaar wordt uitgekeerd.

Zoon

Het initiatief voor de webshop lag bij Paul van Tilburg (27), de derde generatie in het familiebedrijf. Hij is de oudste zoon van algemeen directeur Peter van Tilburg en Elly van Tilburg. Voordat Paul het initiatief nam tot oprichting van de nieuwe webshop, heeft hij enkele jaren mode-ervaring opgedaan buiten het familiebedrijf (o.a. bij O’Neill).