TOP

Robert Pattinson slechtst geklede man 2010

Robert Pattinson: voor veel vrouwen is hij een sekssymbool en onlangs behaalde hij de vijfde plaats in de top 50 best geklede mannen van Groot-Brittannië. Toch zien de redacteuren van Esquire het anders: zij roepen de acteur uit tot slechts geklede man van 2010.

De Twilight-acteur Robert Pattinson neemt het niet zo nauw met hygiëne. Dit in combinatie met het dragen van tweedehandskleding zorgt voor een warrige look die niet door iedereen gewaardeerd wordt. Reden voor magazine Esquire om Pattinson uit te roepen tot slechtst geklede man van 2010.

Ook best geklede man
Dat mooi en lelijk dicht bij elkaar liggen blijkt wel uit eerdere lijstjes. Niet alleen mannenmodemagazine GQ riep de acteur uit tot een van de best geklede mannen van Groot-Britannië, ook het Engelse magazine InStyle riep Pattinson samen met Kristin Stewart uit tot best geklede sterrenkoppel.

Mark Zuckerberg
Op de tweede plek in de lijst eindigde Russell Brand. De man van Katy Perry is gek op opengeknoopte shirts, sieraden en lang haar.  De derde plek is voor Facebook-oprichter Mark Zuckerberg.
De gehele top tien vind je hieronder.

1. Robert Pattinson
2. Russell Brand
3. Mark Zuckerberg
4. Joaquin Phoenix
5. Nick Cannon
6. Ed Westwick
7. Jared Leto
8. Charlie Sheen/ David Spade/ Nicolas Cage
9. John Mayer
10. Rush Limbaugh