TOP

Molo breidt skikleding voor kinderen uit

Het Deense label Molo heeft niet alleen een uitgebreide, kleurrijke kinderkledingcollectie, maar brengt nu ook een nog uitgebreidere collectie functionele buitenkleding, waaronder skikleding op de markt.

Als Scandinavisch kindermerk brengt Molo een hoogwaardige skikledingcollectie naar Nederland. De functionele skikledinglijn is voor winter 2011 nog uitgebreider en richt zich op de sportzaken. Het doek kan de strengste winter aan met de kwalificatie 15000mm waterproof en ademend, terwijl de skikleding is voorzien van verschillende functionaliteiten. Voor meisjes zijn de kleuren brons, turkoois, zwart en zilver. Voor jongens zijn dit grasgroen, zwart, grijs en metallic blauw.

Nieuw voor winter 2011 is de skiondergoedlijn in vier isolerende gradaties, variërend van merinowol, wol-polyester tot microvezel. Het ondergoed is verkrijgbaar in grijs mêlee met gekleurde stiksels. Mutsen in elke smaak en functionele wanten en ten slotte snowboots maken de ski-collectie van Molo compleet. “Molo richt zich met de skikleding op de gerenommeerde sportzaak”, vertelt Clement van der Linden, agent van Molo in Nederland. “Op tijd leveren is voor dit Deense bedrijf heel belangrijk”, voegt hij eraan toe. “De winterjassen hangen de tweede week van juli in de winkel.”

Info: Van der Linden Agenturen > 013- 5091509, www.molo-kids.com