TOP

Nieuw bij HIP Agenturen: Charabia

Hip Agenturen, bekend van ondermeer het Belgische label Essentiel, heeft het agentuur van Charabia weten te verwerven. Het Franse label richt zich op meisjes van 0 tot 12 jaar.

De collectie van Charabia is herkenbaar aan de mooie, natuurlijke stoffen, originele dessins, fantasievolle details en fraaie afwerking voor een verrassend betaalbare prijs. Charabia wordt al verkocht in exclusieve winkels in meer dan vijftien landen en is verkrijgbaar in ‘s werelds grootste steden Parijs, New York, Los Angeles, Milaan, Tokyo en Dubai.

Pitti Bimbo

Charabia is vanaf morgen, 20 januari 2011, te zien op de kindermodevakbeurs Pitti Bimbo in Florence, evenals de merken Essentiel en Juppalà.

Hoogsegment

Hip Agenturen richt zich op het hoogsegment en vertegenwoordigt baby & kinderkleding en exclusieve doop-, bruids & communiecollecties. Tot het portfolio horen de merken Alice Pi, Essentiel, RTB, RL Red Limit, Punk Bazar, Balbina en Juppalà.

In de showroom van Hip Agenturen in Hoogblokland zijn vanaf 31 januari tot en met 11 maart 2011 de collecties voor winter 2011 te orderen.