TOP

Oprichter Patta maakt kans op titel Best Geklede Man van Nederland 2019


Het lifestylemagazine Esquire heeft de genomineerden voor Best Geklede Man van Nederland 2019 bekend gemaakt. In het lijstje komt onder anderen Edson Sabajo voor, oprichter van sneakerstore Patta.

Esquire heeft de namen bekend gemaakt van de mannen die kans maken op de titel Best Geklede Man van Nederland 2019. Het zijn Telstar-voorzitter Pieter de Waard, radio-dj Frank van der Lende, rapper Willem de Bruin, tv-presentator Splinter Chabot, voetbalanalist Kenneth Pérez, muziekproducer Yung Felix en mede-oprichter Edson Sabajo van sneakerstore Patta.

‘Heel tof’

Op de website van het lifestyleblad zegt de 47-jarige Sabajo dat hij zich in 1988 voor het eerst realiseerde dat wat hij aan had ‘echt heel tof was’. “Ik droeg toen een paar Jordans uit New York. Op straat werden die nekbrekers genoemd, omdat de mensen echt bijna hun nek braken als ik langsliep. Bij mij begint een outfit ook bij de sneakers, daarna kijk ik pas naar wat erbij hoort.”

Jules Deelder

De verkiezing Best Geklede Man van Nederland wordt inmiddels 22 jaar georganiseerd. Eerder gingen onder anderen Humberto Tan, Pim Fortuyn, Michiel Huisman en Jules Deelder er met de titel vandoor. De winnaar van deze editie wordt bekend gemaakt op 14 november.

FOTO: screenshot instagram @esquirenederland