TOP

Rags Industry pre-springcollectie 2012

Met rock 'n roll op de achtergrond hebben de designers van Rags Industry de pre-springcollectie voor 2012 ontworpen. Jongens en meisjes wanen zich in de tijd van de jive en de boogiewoogie in de jaren '50 ontwerpen van het merk.

Rags Industry Boys
Van de giletjes en blazers tot de stropdassen en artworks: de jongenscollectie ademt Rock ‘n Roll. De shorts, lange broeken en denims hebben de typische jaren ’50 skinny legs, maar ook de classic chino ontbreekt niet. Op de T-shirts zijn stoere fotoprints gedrukt die geïnspireerd zijn op muziek uit die tijd. Qua kleur kiest Rags Industry voor spring brights, zoals blauw, carmine en groenblauw gecombineerd met grijs.

Rags Industry Girls
Ook in de meisjescollectie zijn de jaren ’50 invloeden duidelijk zichtbaar. Het accent ligt in de taille met high waisted skirts en cropped tops. De skinny jeans wordt net als in die tijd hip opgerold tot net boven de enkel. De shirtjes en truien zijn opgeleukt met vrolijke teksten en hartjesprints. Het kleurenpalet bestaat uit mellow brights, zoals grenade gecombineerd met witte en donkergrijze accenten en denims.

In beide collecties zijn ook chique feestitems verwerkt voor speciale gelegenheden. De kinderkleding van Rags Industry is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 176.