TOP

Mads Nørgaard, Acne en A.F. Vandevorst openen pop-up store tijdens Arnhem Mode Biënnale

Mads Nørgaard opent tijdens de Arnhem Mode Biënnale, die morgen van start gaat, een pop-up store. De winkel met als naam 'A Stripe Tribute' is open van 1 juni tot en met 3 juli.

Met de pop-up store ‘A Strip Tribute’ geeft Mads Nørgaard een ode aan de streep, iets wat altijd één van de vaste ingrediënten binnen de collecties van Mads Nørgaard is. De collecties van het Deense merk bestaat verder uit nieuwe klassiekers met stoere invloeden voor mannen en sexy items voor vrouwen.

Locatie en tijd
De pop-up store is gevestigd aan de Zwanestraat 17. Openingstijden zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Speciale koopzondagen zijn er op 5 juni en 3 juli van 12.00 tot 17.00 uur.

Andere pop-up stores
Houdt de site van de Arnhem Mode Biënnale goed in de gaten, want meerdere merken zullen in de Gelderse hoofdstad met pop-up stores vestigen. Zo opent Acne een tijdelijke store in de winkel van Humanoid en vanaf woensdag 1 juni is ‘The Smallest Travelling Store in the World’ van A. F. Vandevorst opgesteld in modewinkel Jones. Deze ‘shop-in-the-shop’ installatie van het Belgische merk toont op ongewone wijze inspiratiebronnen als medische symbolen en ziekenhuisuniformen, maar ook kunst. Het geheel laat de versterkende werking zien die mode en kunst op elkaar hebben.