TOP

Oger opent concept store in Antwerpen

Het Nederlandse kledingmerk Oger heeft zijn eerste buitenlandse winkel geopend. In Antwerpen werd woensdagavond een pand van het luxemerk geopend.

Het openingsfeestje was even exclusief als de aangeboden kleding, met roze bubbels en kilo’s kaviaar, zo melden Vlaamse media. De beau monde van de Nederlandse zakenwereld en bekende Belgische modeliefhebbers als Veronique De Kock en voetballer Bart Goor namen een kijkje in de nieuwe winkel.
Zelfs de Nederlandse prins Maurits, die zich laat kleden door Oger, kwam naar de opening. “Deze opening is een droom die werkelijkheid wordt”, zegt zaakvoerder Oger Lusink. De nieuwe concept store beslaat twee verdiepingen in een monumentaal pand met luxe inrichting zoals we ook van de Nederlandse filialen gewend zijn. Oger Antwerpen heeft een Boardroom, een spiegelkamer en originele details en ornamenten in het interieur.

Oger staat vooral bekend als leverancier van maatpakken in Italiaanse stijl. Naast eigen creaties onder het label Oger Dressed fot Success, verkoopt het modebedrijf ook merken als Paul Smith en Tom Ford. In Antwerpen zijn verder labels als Attolini, Borrelli, Brunello Cucinelli, Isaia, Corneliani, Lrenzini, Fray en Santoni te vinden.