TOP

Oger Lusink werkt (weer) samen met neef Patrick

Oger Lusink en zijn neef Patrick Lusink gaan, na zeven jaar, opnieuw een samenwerking aan. Onder de naam Oger Corporate Fashion Statements richten de neven zich op representatieve kleding voor de zakelijke markt.

Eind 2013 besloten Oger en Patrick Lusink de handen ineen te slaan. Door het sluiten van een joint venture verwachten de neven een sterkere positie in de bedrijfskledingmarkt in te kunnen nemen. Sinds 1 januari 2014 is de fusie een feit en in februari zijn alle medewerkers van de twee voormalige bedrijven werkzaam onder de nieuwe vlag vanuit het hoofdkantoor van Oger in Purmerend.

Terug bij familiebedrijf

Van 1996 tot en met 2006 was Patrick Lusink werkzaam bij zijn oom Oger, in het bedrijf dat mede werd opgericht door Patrick’s vader Martin Lusink. De laatste jaren vervulde hij de rol van directeur van de divisie Oger Corporate Fashion. In 2007 besloot Patrick Lusink zijn eigen onderneming in de bedrijfskledingbranche op te richten. Met zijn bedrijf verzorgde hij onder andere de bedrijfskleding van Bruna, de Jaarbeurs Utrecht en het Stedelijk Museum in Amsterdam. Oger Lusink is al jaren leverancier van bedrijfskleding aan onder andere Holland Casino en Yarden en kleedt voetbalclubs AFC Ajax en Feyenoord.