TOP

Nederlands evenement tijdens Pitti Uomo

Woensdag 14 januari biedt het Dutch Touch Fashion and Photography-evenement tijdens Pitti Uomo een podium voor dertien Nederlandse labels.

Breng je een bezoekje aan modebeurs Pitti Uomo? Vergeet dan niet om op woensdag 14 januari naar het Dutch Touch Fashion and Photography-evenement te gaan. Dertien Nederlandse modemerken presenteren in vijfsterrenhotel Savoy in Florence hun trots. Ook is er een foto-expositie te zien over Nederlandse modecreaties door de jaren heen.

Mannen- en vrouwenmode

Non by Kim, The Makers en Circle of Gentleman zijn verantwoordelijk voor de mannenmode en Marcha Hüskes, Ready to Fish by Ilja, en Bybrown exposeren hun vrouwenmode-ontwerpen.

Accessoires en juwelen

Ook aan accessoires en juwelen ontbreekt het niet. Zo presenteert Eudia zijn hoedencollectie, laat SeeMe zien hoe accessoires tot stand komen met behulp van ouderwetse technieken en zullen de juwelen van De Parme zeker schitteren.

Vernieuwing

Daarnaast is er ook aandacht voor vernieuwing. Mipacha laat zien dat het mogelijk is om met succes een fair-trade sneakermerk te lanceren en Touchétoday showt zijn 3D-accessoires.

Couturecreaties

Alle labels worden ondersteund door couturecreaties van Edwin Oudshoorn en ILJA. Chef-kok Fulvio Pierangelini verzorgt tijdens het event de hapjes en de Nederlandse dj Yri Boselie draait de deuntjes.