TOP

Met Textilia backstage bij de Amsterdam Fashion Week?

In Amsterdam is het spektakel van de Fashion Week weer losgebarsten en Textilia is daar natuurlijk bij. In ons weekblad volgen we al een paar weken een groepje jonge ontwerpers vanaf het allereerste begin van hun collectie tot aan het moment dat de modellen de catwalk opgaan.

Kim Bakker, Elsien Gringhuis en het ontwerpersduo Lew staan in de spotlights van Textilia. In het blad heb je al kunnen lezen hoe de designers zich voorbereiden op de catwalkshows, hoe ver ze zijn met hun collecties en waar ze op letten bij het uitkiezen van hun modellen. En dat alles voor dat ene ultieme moment, die 20 minuten waarin hun creaties over de catwalk gedragen worden.

Backstage met Textilia

Wat er allemaal bij zo’n modeshow komt kijken, is niet mis. Backstage, achter de schermen zijn enorme teams al vanaf ’s ochtends vroeg bezig met licht, geluid, catering, et cetera. Kappers, visagisten, naaisters, modellen: iedereen heeft zo zijn eigen draaiboek voor de dag van de show. Het is een drukte van belang achter de schermen en pottenkijkers zijn dan ook niet echt welkom.

Speciaal voor Textilia heeft de organisatie van de Amsterdam Fashion Week echter een uitzondering gemaakt: Textilia mag een aantal lezers meenemen naar een haar- en visagieworkshop backstage, inclusief lunch en bezoek aan een modeshow.

Organiseer jij als detaillist of inkoper ook wel eens modeshows in je winkel of voor je merk? En ben je benieuwd hoe professionals dat aanpakken? Dan nodigen wij je uit om naar de Fashion Week te komen voor een exclusieve demo achter de schermen. Professionals van Redken (haar) en Maybelline (make-up) laten je in deze workshop zien hoe zij te werk gaan bij het kappen en opmaken van de modellen. Ondertussen leer je hoe je eigen modeshow er nog professioneler uit kan zien! Na afloop van de workshop krijg je een lunch aangeboden en zit je front row bij een van de catwalkshows van die dag.

Front row met Textilia

En dat is nog niet alles. Textilia geeft daarnaast ook toegangskaarten weg voor de shows van Elsien Gringhuis, Kim Bakker en Lew, de ontwerpers van wie je al een sneak preview in het blad hebt kunnen zien.

Wil je deelnemen aan de exclusieve backstage workshop met lunch of wil je liever alleen naar een van de shows, meld je dan aan via www.textilia.nl/mailwin.

Je hoort snel of je tot de gelukkige winnaars behoort!