TOP

Maak kennis met de exposanten van Winkelbeurs

In Brandboxx Almere wordt maandag 7 november de eerste editie van Winkelbeurs gehouden. Op de beursvloer is plaats voor veertig innovatieve bedrijven die hun producten en diensten willen presenteren. Op Winkelbeurs.nl stellen de deelnemers zich voor.

Winkelbeurs is dé beurs voor ondernemers uit de retailbranche. Bent u benieuwd wie er deelnemen? Maak hieronder alvast kennis met Jan van den Berg van StoreInfo. Hij is één van de initiatiefnemers van Winkelbeurs. Ook Ilse van de Sande van TVE Reclameproducties stelt zich voor in onderstaand interview.

Inmiddels zijn de gastsprekers van Winkelbeurs bekend. CBW-Mitex, Nedap, Cyberghost en One Stop Webshop spreken op maandag 7 november de bezoekers toe en brengen hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de retailbranche. Als u graag wilt weten of dit ook interessant is voor uw winkel, bent van harte welkom om naar Winkelbeurs te komen. De toegangskaarten zijn gratis!

Op www.winkelbeurs.nl staat een overzicht van de exposanten die zich inmiddels hebben aangemeld. Ook kunt u daar het beursprogramma vinden. Dit programma wordt de aankomende weken nog meer uitgebreid. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bezoekerskaarten kunnen aangevraagd worden via info@winkelbeurs.nl. We zien u graag op 7 november in Brandboxx Almere!