TOP

Lotslabels.com start portaal voor stenen kinderwinkel

Eén portaal voor verschillende kinderkledingwinkels. Lotslabels van initiatiefnemer Eric Coerse wil de stap van de stenen winkel naar een eigen online kinderkledingwinkel een stuk gemakkelijker maken.

Een online shop naast je stenen winkel is een aantrekkelijk idee. Maar waar moet je beginnen? Kan je doelgroep jou bereiken in het oerwoud van webwinkels? Hier springt Lotslabels op in.

Het concept van kindermode-ondernemer Eric Coerse, bekend van Noahs de hippe kinderwinkel, Lots Kidsoutlet en de webshop Fays.nl, is exclusief voor ondernemers met een stenen kinderwinkel, en laat 10 tot maximaal 20 winkels toe. De winkels die verbonden zijn aan Lotslabels maken gebruik van één webinrichting, dus dezelfde lay-out, zoeksysteem, betalingssysteem, etc.

 

Zoeken in alle winkels tegelijk

Deelnemende ondernemers van stenen winkels delen de gemeenschappelijke homepage Lotslabels.com. Er is een overall zoekfunctie voor de consument, die dus in alle aangesloten winkels zoekt, maar tegelijk komen klanten direct in je eigen winkel terecht wanneer ze op jouw ‘etalage’ klikken.

 

Bovenaan bij Google

Voor het bereiken van de doelgroep heeft Lotslabels grote plannen. “Naast onze bestaande mailinglist met duizenden adressen gaan we diverse online kanalen inzetten. Denk aan social media als Hyves, Facebook, twitter en uiteraard Google. Lotslabels zal de consumenten benaderen met leuke acties en nieuwsbrieven”, vertelt Coerse.

Op dit moment is Coerse druk met het selecteren van potentiële kandidaten voor Lotslabels. “We zijn inmiddels met een aantal winkeliers in gesprek. Maar er is nog ruimte voor nieuwe kandidaten.” Lotslabels biedt een compleet online shoppakket aan, inclusief start-up en begeleiding. “Het enige dat de winkelier hoeft te doen is de database vullen. Daarna is de shop up and running.”

Eric Coerse

Tien jaar geleden begon Coerse met de eerste lifestyle winkel voor kinderen (Noahs de hippe kinderwinkel). Zes jaar later werd Lots Kidsoutlet geboren, samen met de webshop Fays.nl.

Coerse werkte mee aan het HBD Trendrapport 2009 http://www.youtube.com/watch?v=i9MGGdqTU7E en is voorgedragen als beste zelfstandige winkel en beste bricks en clicks voor de ING retailjaarprijs.

 

Voor meer informatie: Eric Coerse m: 06-53889889  email: info@lotslabels.com