TOP

Gymp 2012 introduceert Colour Your Dress

Voor een feestelijke gelegenheid vraagt de consument steeds vaker kleding die het kind naderhand kan doordragen. Gymp speelt hier voor zomer 2012 op een slimme manier op in met het Colour Your Dress concept.

De collectie van Gymp voor lente/zomer 2012 is geheel in stijl van inspiratiebron Gracy Kelly en Amerikaanse cocktailparty’s van de jaren ’50. De jurkjes zijn ingekort tot cocktaillengte.

Voor een aantal modelletjes zou een picknick onder de bloeiende Bretonse appelbomen een passende setting zijn: ze zijn fris, fleurig, luchtig en licht.

Puur en weelderig 

Gymp brengt een aantal pure jurken met een heel mooi uitgesneden halslijn voor en achter. Heel wat modellen zijn doordraagbaar, door de stofkeuze en de kleuren. Maar geen paniek voor de fans: er zijn ook nog enkele wild uitwaaierende modellen met ruches. 

Alle outfits kunnen afgemaakt worden met bijpassende haarbandjes en tasjes. Voor jongens zijn er dasjes en geruite sjaals verkrijgbaar.

Kleuren

Zoals elk seizoen zijn wit en ecru de basiskleuren met als tegenhangers rood, fuchsia, blauw, groen, brons en grijs. De meeste kledingstukken zijn gemaakt van katoen, maar voor de collectie is ook een katoen-zijdemengsel, linnen en een viscosejersey gebruikt. De collectie is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 176.

Doordragen na het (communie-)feest

Helemaal nieuw voor Gymp lente/zomer 2012 is het project Colour Your Dress. Alle witte en ecru jurken zijn door de klant te verven, zodat de jurk na een feest gemakkelijk omgetoverd kan worden in een andere kleur. Het geheim: natuurlijke materialen, ook voor het stikgaren!

Informatie: Tomzi Kids Casual Tel.: 073-6910791