TOP

Gsus breidt uit in Duitsland

Kledingmerk Gsus sindustries wil verder groeien in Duitsland en gaat nieuwe verkooppunten openen in ons buurland. Dit meldt de Duitse website Fabeau.de.

Tot 2016 wil het Nederlandse merk Gsus sindustries hun netwerk in Duitsland met meer dan 160 verkooppunten en 75 klanten uitbreiden. Gsus heeft al 50 klanten in Duitsland en vormt daarmee een grote markt voor het Nederlandse merk.

Focus
In 2010 heeft investeringsmaatschappij Varova Investments een belang genomen in Gsus. Sinds deze investering heeft de uitbreiding in Duitsland hoge prioriteit. Ricardo Meyer, managing director van Gsus sindustries: ”Ruim twee jaar geleden heeft Gsus een nieuw managementteam op het hoofdkantoor in Amsterdam. Hierdoor hebben we verbeterde collecties weten te creëren met de hulp van creatieve Nederlandse vormgevers. Door deze verbeterde collecties hebben we op de Duitse markt meer waardering weten te krijgen. Hier wilden we op inspelen.’’

Duitstalig callcenter
Naast deze uitbreiding opent het merk ook een nieuw kantoor in Düsseldorf dat wordt aangevuld door een Duitstalig callcenter in het Amsterdamse hoofdkantoor.