TOP

De Bijenkorf opent afhaalpunten

In Arnhem en Enschede heeft De Bijenkorf afhaalpunten geopend. De punten zijn gevestigd in supermarkt Plus en Boekhandel Broekhuis. Dat meldt RetailNews.

Klanten van De Bijenkorf kunnen bij de servicebalies van de twee locaties hun online bestellingen ophalen. Voor Arnhem is supermarkt Plus het aangestelde afhaalpunt, voor Enschede boekhandel Broekhuis.

Vervanging
De afhaalpunten in Arnhem en Enschede vervangen de lokale vestigingen van de keten. Op 1 januari 2014 zijn die gesloten. Modewinkel Primark betrekt de twee oude Bijenkorf-panden. Tevens maakte De Bijenkorf in augustus 2013 bekend dat de panden in Groningen, Breda en Den Bosch sluiten.

Of er in die steden ook afhaallocaties worden geopend is nog onduidelijk. De huurcontracten van die filialen lopen nog tot het voorjaar van 2016.

Campagne
De Bijenkorf voert campagne om de webshop in de omgeving van Arnhem en Enschede onder de aandacht te brengen. Zo krijgen klanten uit de regio bijvoorbeeld een cadeaukaart ter waarde van twintig euro bij een aankoop van ten minste 25 euro.