TOP

Distributiecentrum McGregor verdwijnt uit Waalwijk

Het distributiecentrum van de McGregor Fashion Group, waaronder kledingmerken als McGregor en Gaastra vallen, vertrekt uit Waalwijk.
Twee jaar geleden opende modeconcern McGregor Fashion Group een distributiecentrum van 43.000 vierkante meter in Waalwijk. Nu verlaat het modebedrijf de Brabantse gemeente. Logistiek directeur Schelte Halma wil niet vertellen waarom het modehuis vertrekt: “Dat is iets tussen DHL en ons”, vertelde hij aan Brabants Dagblad.
Werk vervalt 
Het contract met distribiteur DHL is opgezegd. Daarmee vervalt het werk voor de 61 medewerkers van DHL en de ongeveer 100 flexwerkers die via Tempo Team in het distributiecentrum werkten. In het distributiecentrum werden jaarlijks zeven miljoen stuks kleding en schoenen verwerkt.
Schuldenvrij
Topman Jeroen Schothorst maakte onlangs ook bekend dat McGregor Fashion Group voor het eerst in jaren schuldenvrij is. De keten wil zijn verbeterde financiële positie gebruiken om door te kunnen groeien. Het winkelbestand gaat wel teruglopen volgens Schothorst: “In de regio Brabant hebben we acht winkels, dat zal teruggaan naar vier of vijf.”