TOP

Camp David opent eerste brandstore in Nederland

De Duitse Clinton Group opent begin oktober de eerste Nederlandse brandstore voor het mannenmodemerk Camp David in het Utrechtse winkelcentrum Hoog-Catharijne.

De Brand Store, die de sportieve-lijnen Camp David Bleu, Camp David Green en Camp David White zal aanbieden heeft een verkoopoppervlakte van ca. 150 vierkante meter en bevindt zich in het winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht. De uitbater van de Store is de firma Pingouin Fashion GmbH uit Berlijn, een partij waarmee de Clinton Group al jaren lang zeer succesvol samenwerkt en die al meerdere Stores met verschillende Storeconcepten van Clinton voert.

30 nieuwe stores
Voor de Clinton Group behoort Nederland tot één van de belangrijkste nieuwe markten. „Wij zien hier een groot potentieel voor Camp David, maar ook voor ons Womenswearlabel Soccx en verwachten hier veel van de markt in Nederland“ verklaart Dr. Michael Peterseim, Managing Director van de Clinton Group. „Op middellange termijn is het onze bedoeling om tot wel 30 eigen Stores uit te breiden“, aldus Peterseim.

Voor meer informatie over Camp David kunt u contact opnemen met de Nederlandse distributeur van Wicotex BV, Johan Maat op 06-54264243