TOP

Bestseller lanceert Little Pieces

Het Deense modeconcern Bestseller, leverancier van onder andere het kinderlabel Name It, het tienerlabel Outfitters Nation en het accessoirelabel Pieces lanceert de accessoirelijn Little Pieces.

Little Pieces is gelanceerd vanuit de behoefte in de markt aan betaalbare accessoires voor meisjes. De nieuwe accessoirelijn brengt trendy items voor meisjes van 3 tot 12 jaar in fashionable kleuren, prints en illustraties en geïnspireerd op de meest populaire stijlen uit de Pieces-collectie. Ook worden dezelfde thema’s en kleurkaarten gebruikt.

Little Pieces is de modeaccessoirelijn van Pieces in het klein, volgens Bestseller. Zo zijn er highwaist leggings in pastelkleuren in de Little Pieces collectie, die gelden als één van de trenditems uit de Pieces springcollectie 2013. In oktober 2012 start de inkoop van Little Pieces springcollectie 2013.

Little Pieces heeft acht collecties per jaar, vier hoofd- en vier exprescollecties. De inkoop van de springcollectie 2013 is van start gegaan. De eerste stijlen liggen vanaf januari 2013 in de winkels.

Info: Patrice van Rooyen, 020 – 4564400, www.pieces.com, patrice.rooyen@bestseller.com