TOP

Kijken: dit is de nieuwe schoenenlijn van Only

Only Shoes maakt een rentree. Eigenaar Bestseller gaat vier collecties per jaar brengen, die ook voor de wholesale in te kopen zijn.

Foto’s: Only Shoes

Only verbreedt zijn aanbod met de herlancering van sublabel Only Shoes. Het nieuwe schoenenmerk staat voor ‘een geweldige pasvorm, betaalbare stijlen en de nieuwste trends’, laat merkeigenaar Bestseller in een aankondiging weten. Only Shoes gaat vier collecties per jaar brengen: twee ‘main’ collecties en twee zogenaamde ‘booster’ collecties, waarvoor populaire stijlen gedurende het verkoopseizoen in een nieuw jasje worden gestoken.

Toegankelijke prijzen

Die collectie bestaat, afhankelijk van het seizoen, onder meer uit pumps, sandalen, ballerina’s, sneakers, hiking- en Chelsea boots. Het grootste deel is gemaakt van PU, waar mogelijk wordt gekozen voor gerecyclede materialen. Net als Only Fashion richt ook Only Shoes zich met name op jonge vrouwen, met toegankelijke prijzen tussen de 24,99 en 69,99 euro. Het merk is ook voor de wholesale in te kopen. Retailers hebben toegang tot het b2b-platform en een never out of stock-programma.