TOP

Nieuw label kinderriemen: Billy Belt

Billy Belt is een nieuw Nederlands riemenlabel voor jongens en meisjes. de collectie is gemaakt van leder, versierd met bijzondere borduursels en kekke details.

Billy Belt heeft voor iedere outfit een passende riem met borduursels van kleurrijke vogels, bloemen, hartjes, stoere letters of sterren. En met bruin, grijs of naturel leder is er voor ieder humeur een passende kleur.

De riemen zijn in drie maten verkrijgbaar, 55, 65 en 75cm. Miranda van Berkel van Billy Belt: “We merkten dat vooral maat 55 een grote behoefte uit de markt opvult. Maar ook 65 en 75 gaan geweldig. Alles is vanuit voorraad leverbaar. Dus vandaag besteld is morgen in de winkel. De houten display voor in de winkel versterkt de rijke uitstraling van de riemen. We werken ook al hard aan een dames- en herencollectie.”

BillyBelt is bedacht en ontworpen door een creatieve, ondernemende moeder die het leuk vindt als haar kinderen er van top tot teen fantastisch uitzien. Een hippe jeans, een bijzonder jurkje, een stoer shirt en vette schoenen zijn overal te koop, maar riemen ontbraken er volgens haar nog aan. “Het resultaat? Billy Belt brengt riemen voor bijzondere kinderen. En zeg eens eerlijk: zijn ze dat niet allemaal? Daarom: Iedere mama smelt voor een BillyBelt!”

Winkelverkoopprijs €24,95, adviescalculatie 2,5 tot 3,0. 

Info: BillyBelt by Dutch Design, Tilburg, 013-5211196 Info@billybelt.nl