TOP

Bestseller damesmode: ‘Moise’ in Haarlem

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met damesmodezaak 'Moise' in Haarlem.

“We zijn nu bijna drie maanden open en het gaat heel goed”, zegt verkoopmedewerker Daphne. “De broeken van Hope verkopen we ontzettend goed. De ‘Lap Trousers’ zijn bijna op en die hebben we bijbesteld.  Het is een model met een laag kruis van dunne stof in verschillende kleuren. Hij kost €160.

“De donkerblauwe viscose jumpsuits van Lolly’s Laundry (€119) gingen als warme broodje en zijn nu uitverkocht. Het is een eenvoudig broekpak met spaghettibandjes en een tailleband waarmee je het pak kunt blousen. De vrouwen zien het in de bladen en pikken gelijk dit soort mode-items eruit.”

“Ook de tops van Fifth Avenue Shoe Repair doen het goed, terwijl ze toch €190 kosten. De tops hebben een heel bijzondere snit en zijn asymetrisch. Het is moeilijk uit te leggen, je moet ze in het echt zien. Ze zijn van linnen en nylon gemaakt en we verkopen ze in het nude en in het zwart.”

Moise
Warmoesstraat 12
2011 HP Haarlem
T: 023 5315794