TOP

Addy van den Krommenacker toont zomercollectie ‘La Bella Vita’

Gisterenavond toonde Addy van den Krommenacker zijn collectie 'La Bella Vita' voor zomer 2012 in het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam.

Naast zijn couturecollectie toonde Addy ook zijn prêt-à-porter-collectie Addy by Addy van den Krommenacker en de collectie die hij voor modeketen Steps ontwierp. Voor zijn zomercollectie 2012 liet de ontwerper zich inspireren door de glamourvolle jaren van de Italiaanse filmwereld uit de 60er en 70er jaren.

Prêt-à-porter
In zijn pret-à-porter collectie gebruikt Van den Krommenacker prints  en kleuren die synoniem staan voor het Italiaanse relaxte weekendgevoel: vederlichte kleurige chiffons, silk jerseys en frisse stretch cottons.

Couture
In de couturecollectie zijn kant, organza en chiffon de belangrijkste materialen. Kant is gebruikt in verschillende vormen: rebrodee, ricamato en macramee. De kleuren fuchsia, zachtroze, geel en kobaltblauw accentueren de vrouwelijke belijning van de collectie.

Addy for Steps
Tijdens de show werd ook het derde en laatste kleurthema van de ‘Addy for Steps’ collectie onthuld; het zomerse thema ‘print & colour’.  Deze nieuwe collectie ontwikkelde de modeontwerper speciaal voor Steps om zijn ontwerpen voor een groter publiek bereikbaar te maken.