TOP

Happybee.nl wint XS Shop Thuiswinkel Award 2012

Happybee is tijdens de uitreiking van de Nationale Thuiswinkel Awards 2012 bekroond met de publieksprijs. De webwinkel is door internetgebruikers uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Baby en Kind'.

Oprichters  Claudia van Beers en Chantal Malaihollo van Happy Bee zijn blij met de erkenning door het publiek. “Onze webshop bestaat pas drie jaar en nu de publieksprijs voor de beste webshop baby en kind! Hieruit blijkt dat onze klanten de kwaliteit van de webshop en de klantenservice zeer waarderen”, aldus de beide ondernemers.

Succesvolle campagnes
In 2011 lanceerde Happybee een aantal geslaagde campagnes. Een actie met De Club van Sinterklaas leverde bijvoorbeeld ruim 45.000 deelnemers op. Ook adverteren in doelgroepbladen als Kek Mama en Wij jonge ouders bleek zeer succesvol.

Door moeders, voor moeders

Happybee is opgericht door werkende moeders, voor werkende moeders met weinig tijd om uitgebreid te gaan winkelen. De webwinkel verkoopt merken als Supertrash, Noppies, Geisha, Desigual, Mimpi, Cakewalk, Doerak, S&D Le Chic, Tumble’n Dry, Mexx, Moodstreet.

Partner van eFuture

Happybee is partner van eFuture, een investeerder/incubator in online marketing & e-business development. eFuture brengt geld en kennis bij elkaar om daarmee nieuwe online-marketingconcepten te creëren.