TOP

Modewinnaars van de Thuiswinkel Awards 2016 zijn bekend

De Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en de Vakprijzen zijn uitgereikt. Wie zijn de winnaars in de modecategorieën?

Donderdagavond 24 maart zijn de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en Vakprijzen uitgereikt tijdens het vijftiende Thuiswinkel Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

De winnaar bij de in de categorie Mode is TopVintage.

In de overige subcategorieën zijn dit de winnaars van de publieksprijzen:

De winnaars van de Publieksprijzen zijn bepaald op basis van beoordelingen uit een online consumentenpanel van GfK in combinatie met beoordelingen uit onderzoek van webwinkels onder eigen klanten.

Vakprijzen

En vakjury, bestaande uit deskundigen uit de online en retailwereld, bepaalde de winnaars van de Vakprijzen. Nieuw dit jaar zijn de Beste Omnichannel Winkel Award en Game Changer Award.

Arjen Bonsing, voorzitter van de vakjury: “Wij hebben vooral gelet op feitelijke en overtuigende verhalen. Hoewel het moeilijk was om een keuze te maken, hebben de winnaars zich dit jaar echt weten te onderscheiden van anderen. Zij hebben duidelijk en helder laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben bereikt en waarom zij op dit moment de beste in hun vakgebied zijn. We mogen met de hele markt dan ook trots zijn op de winnaars.”

Dit zijn de winnaars van de Vakprijzen:

  • ING Vakprijs Beste Startende Webwinkel: Picnic
  • Vakprijs Beste Omnichannel Winkel van Nederland: De Bijenkorf
  • Vakpris Beste Webwinkel van Nederland: bol.com
  • Vakprijs Cross Border E-commerce Award: VidaXL.nl
  • Vakprijs Game Changer Award: Blendle