TOP

Webshop Sjoez.nl van start

Sjoez.nl is deze week gestart met de online verkoop van dames- en herenschoenen. Het bedrijf heeft grote ambities: het streeft ernaar om op korte termijn online marktleider in Nederland te zijn.

Sjoez.nl biedt een assortiment dames- en herenschoenen van verschillende bekende merken, waaronder Bitter, Cruyff, dr. Adams, Van Dalen, Pantofola d’Oro, Hugo Boss, McGregor, Le Coq Sportif, Tommy Hilfiger, Timberland, Blackstone, Esprit en Ellesse.

Sjoez besteedt veel tijd en aandacht aan de assortimentselectie en wil hiermee inspelen op de wensen van de modebewuste Nederlander.

Mooie schoenen
Het assortimentsselectieproces wordt gevoed door enerzijds nationale en internationale ontwerpers, fabrikanten en trends en anderzijds ingegeven door wensen en behoeften van Nederlandse klanten. “Uit onze marktstudies en ervaring blijkt dat in Nederland kwaliteit, uiterlijk en vormgeving belangrijk zijn bij aanschaf van schoenen. Op deze criteria wordt permanent geselecteerd bij de samenstelling van ons assortiment. Mensen kopen schoenen die ze mooi vinden”, aldus Frans van Belle, één van de initiatiefnemers en investeerders van Sjoez.nl.