TOP

Tramontana opent eerste eigen kledingwinkel

Op donderdag 12 augustus heeft Tramontana in Enschede de eerste brandstore geopend. De winkel van 120 m2, de tweede winkel van ondernemer Rob Moekotte, is gevestigd aan het Brouwerijplein in de nieuw opgebouwde wijk Roombeek.

Ondernemer Rob Moekotte werkt al vijftien jaar samen met Tramontana en volgens hem zijn de collecties van het label veelzijdig, mooi en volledig. Dat, in combinatie met de langdurige en plezierige samenwerking, heeft Rob doen besluiten om aan de wieg te staan van deze eerste brandstore.

‘Op de Brouwerij’
De eerste brandstore van Tramontana komt op een plaats met een sterke geschiedenis. Waar de wijk Roombeek vroeger floreerde als vestigingsplaats voor de textielindustrie, is deze tegenwoordig vooral bekend van de vuurwerkramp in 2000. In de tien jaar na de ramp is hard gewerkt aan de wederopbouw, met veel nieuwbouw. De opening van het complex ‘Op de Brouwerij’, met zowel appartementen en commerciële ruimtes is op zondag 29 augustus. Deze dag zal ook de officiële en feestelijke opening van Tramontana by Gaudi zijn.