TOP

Nieuwe agent voor Comma

Comma heeft sinds kort een nieuwe agent in Nederland. Marxs Brands/Martens Confectie hebben het Duitse label in het portfolio opgenomen.

Comma heeft een nieuwe start in Nederland gemaakt bij Marx Brands/Martens Confectie met een eigen showroom in het WFC en een nieuw team. Volgens Wim Gorissen van Marxs Brands heeft het merk een succesvolle start gehad: “Door de sterke combinatie van het modemerk Comma, het submerk Casual Identity en de special items van ‘Design by Comma’ konden we deze januari ronde een groot aantal prachtige zaken overtuigen in te stappen”, aldus Gorissen. “Voor de februari ronde die 30 augustus begint, verwachten we eigenlijk nog veel meer omdat Comma echt hèt antwoord is voor detaillisten op het succes van bijvoorbeeld Zara door de combinatie van mode en systeem”.

Over Comma
Comma kent twaalf op elkaar afgestemde collecties per jaar met vaste inkoop- en levermomenten. Dit biedt de retailer de mogelijkheid om elke maand een nieuw en fris winkelbeeld neer te zetten. De Comma collectie heeft een hoge omloopsnelheid en omzet per m2. Het is elke maand mogelijk om in te stappen.

Vanaf januari is de Comma collectie verkrijgbaar bij een groeiend aantal premium retailers. Instappen kan al in de volgende verkoopronde die start op 30 augustus en duurt tot 3 september.

Verkoopinformatie: 020-5110611, www.comma-fashion.com