TOP

Topshop/Topman opent flagshipstore in Amsterdam

26 februari is het dan eindelijk zo ver: Topshop opent de eerste winkel in Amsterdam.

In Amsterdam opent op 26 februari op de Kalverstraat 48/52 de allereerste Topshop en Topman van het Europese vasteland. De winkel krijgt drie verdiepingen en bestaat uit een vrouwencollectie (Topshop op de begane grond en eerste verdieping) en een mannencollectie (Topman op de benedenverdieping). Dit maakt de kledingwinkel bekend in een persbericht.

De officiële opening van de winkel is op 26 februari om 11.00 uur ’s ochtends. Speciaal voor de opening zijn een aantal Amsterdamse limited editions uitgebracht.

Topshop

Topshop zal in Amsterdam niet veel andere dingen verkopen dan in de filialen in Groot-Brittanië. Zo is er de denim-, beauty- en trendlijn aanwezig en wordt ook de premium lijn Boutique verkocht. Daarnaast zullen ook de bekende designer collaborations te krijgen zijn. De flagshipstore biedt ook een Stylist Service aan: een afspraak in de privékleedruimtes met één van de stylistes.

Topman

In Topman Amsterdam zal een speciale lijn te koop zijn naar aanleiding van de opening van de nieuwe winkel. Er worden vijf limited edition designs verkocht die een ode aan de stad Amsterdam bieden. Naast de exclusieve Amsterdam-collectie is er ook een groot denimaanbod, de kenmerkende Topshop-pakken, de trendcollectie en de premium LTD-collectie.

Naast de vijf mannenitems is er nog een exclusief item te bemachtigen. De Nederlandse designer Michael van de Hamm sloot zich ook aan bij Topshop. Eén van zijn iconische prints wordt gebruikt voor een limited edition canvastas.