TOP

Showroom Strellson naar Amsterdam verhuisd

De Nederlandse showroom van mannenmodemerk Strellson is verhuisd. Sinds 1 december kunnen bezoekers voor de Strellson-collecties terecht in Amsterdam in plaats van IJsselstein, waar de showroom voorheen zat.

Strellson zit, net als de twee andere merken van moederbedrijf Holy Fashion Group, Joop! en Windsor, aan de Danzigerkade in Amsterdam. De Nederlandse klanten van deze merken kunnen terecht in een ruime showroom met uitzicht op het IJ.

Franchisewinkels

Strellson, en de andere merken van Holy Fashion Group, vestigden zich in februari 2013 in IJsselstein. Tot oktober 2012 werd de verkoop van Strellson gedaan door agentschap Lebelz. Tegenwoordig is dit in eigen beheer, vertegenwoordigd door Mark Baten en Zico Rasimogli.

Strellson heeft momenteel meer dan zeventig verkooppunten in Nederland. Naast shop-in-shops in de Bijenkorf-filialen, heeft het van oorsprong Zwitserse merk sinds augustus dit jaar franchisewinkels in Haarlem en Delft. In 2010 sloot Strellson een winkel in de Negen Straatjes vanwege een te kleine winkelruimte. Toch zijn er weer plannen om een flagshipstore in Amsterdam te openen, mits er een goede locatie gevonden wordt, zo meldde Strellson eerder aan Textilia.

Holy Fashion Group, Danzigerkade 227a, 1013 AP Amsterdam, 020-747 00 68