TOP

Omoda opent schoenenwinkel in Antwerpen

De Nederlandse schoenenretailer Omoda opent een filiaal in Antwerpen

Naar verwachting openen de deuren van deze nieuwe Omoda-winkel eind mei van dit jaar. Het pand heeft een oppervlakte van 321 vierkante meter en beschikt over 250 vierkante meter magazijnruimte.

 

Pand
Het nieuwe filiaal komt te liggen aan de Lombardenvest 58. Het pand is voorzien van een hoog plafond, een binnentuin en een opvallende gevel. De winkel bevindt zich midden in het winkelgebied ‘De Wilde Zee’ in het centrum van de Belgische stad. Het is een plek waar verschillende luxe modezaken en delicatessewinkels te vinden zijn.

 

Belgische markt

Sinds 2008 is Omoda Schoenen actief op de Belgische markt met een eigen webshop. Dit filiaal in Antwerpen is de eerste fysieke winkel in het buitenland. De Belgische consumenten kozen Omoda vorig jaar tot beste online schoenenwinkel, hierdoor sleepte het bedrijf de BeCommerce Award in de categorie Clothing & Accessoiries in de wacht. Door de komst van de winkel in België hoopt Omoda het gevoel van betrouwbaarheid bij klanten op te wekken.

 

Winkels

In Nederland telt Omoda dertien fysieke schoenenwinkels. De webshop van het bedrijf is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk