TOP

Van Tilburg Mode & Sport neemt Marya Schoenmode over

Maria Reizevoort begon ooit haar modecarrière bij Van Tilburg, tot ze 25 jaar geleden ervoor koos haar eigen schoenenwinkel Marya Schoenmode te starten. Nu Reizevoort met pensioen gaat, neemt buurman en oud-werkgever Van Tilburg Mode & Sport het stokje over.

Van Tilburg heeft alle aandelen van Marya Schoenmode overgenomen. De buren uit Nistelrode kennen elkaar al langer dan vandaag. Maria Reizevoort werkte namelijk 24 jaar lang voor Van Tilburg en hielp mee met de inkoop, tot zij in 1992 haar eigen schoenenwinkel opende in een pand naast haar oud-werkgever. Na 49 jaar te hebben gewerkt, is het voor Reizevoort echter tijd om met pensioen te gaan. Zonen Sjoerd en Joris hebben besloten het bedrijf niet zelfstandig door te zetten, maar blijven wel in de winkel werken. “[Mijn man] Rens en ik prijzen ons gelukkig in Van Tilburg een goede partij te hebben gevonden om de toekomst van ons bedrijf en de werkgelegenheid van onze medewerkers veilig te stellen”, laat Reizevoort via een persbericht weten.

“Voor Van Tilburg Mode en Sport biedt deze overname een uitgelezen kans om ons gezamenlijke aanbod te optimaliseren, met het ultieme oogmerk onze klanten nog beter van dienst te zijn”, schrijft Peter van Tilburg. “Wij zijn buitengewoon content over de constructieve wijze waarop we deze belangrijke stap in goed onderling overleg hebben kunnen zetten en zijn vastberaden om van deze nieuwe uitdaging een succes te maken.”