TOP

Jos Bles nieuwe agent More & More en Coster Copenhagen

Het agentuur Jos Bles heeft twee nieuwe labels in het portfolio; het Duitse More & More en Coster Copenhagen.

More & More
More & More is een commercieel dameslabel in het middensegment dat al ruim 30 jaar bestaat en is afkomstig uit Duitsland. In het thuisland heeft het merk eigen winkels, shop-in-shops en het wordt verkocht via multibrandwinkels.

Jos Bles verkoopt de najaarscollectie (levering augustus/september) tot en met 11 maart. Marge begint bij 2.55 en loopt op tot en met 2.7 (afhankelijk van de ordergrootte). More & More verkoopt per jaar zes collecties, en levert maandelijks per thema.
Coster Copenhagen
Coster Copenhagen is een uitgewerkt modelabel in het middensegment dat zich richt op de trendy vrouw tussen de 25 en 45 jaar. De collectie is een mix van stoer en vrouwelijk met veel details. Bijzonder zijn de handgemaakte wollen truien die door vrouwen uit China zijn gemaakt en voorzien van een unieke handtekening in het label. Het merk helpt deze vrouwen om weg te gaan uit de volle fabrieken en vanuit hun eigen huis te werken in het bijzijn van hun familie.

De eerste najaarscollectie wordt tot en met 6 maart (levering juli/augustus 2013) verkocht en de tweede collectie vanaf 26 maart tot en met 3 mei (levering september/oktober 2013). De marge is 2.8 en vrij huis levering. Het merk heeft zes collecties per jaar en levert maandelijks per thema.
Verkoopinformatie:

Jos Bles