TOP

Jos van Dongen Schoenagenturen voegt mannenschoenenmerk toe aan portfolio

Jos van Dongen heeft het porfolio van zijn schoenenagentuur uitgebreid met het Nederlandse mannenschoenenmerk Men of Global. “Het is een mooie toevoeging aan mijn collectie.”

Vanaf heden verkoopt Jos van Dongen Schoenagenturen naast Fluchos en Flacs, ook Men of Global. Volgens Van Dongen is het Nederlandse mannenschoenenmerk een mooie toevoeging aan de bestaande collectie. “Elke man kan ik nu bedienen”, vertelt hij aan Schoenvisie. “Ik heb Fluchos voor de klassieke man, Flecs voor de modische man en Men of Global voor de excentrieke man.” Door de veelzijdigheid in kleuren en patronen, is Men of Global geschikt voor mannen die gezien willen worden.

De schoenen van Men of Global zijn volgens van Dongen niet alleen eyecatchers aan de voet, maar ook in de winkel. “Met dit merk kan de winkelier zich echt onderscheiden. Ze worden verkocht in de luxe schoenen- en kledingwinkels.” De schoenen van Men of Global hebben een winkelverkoopprijs van €199,- tot €229,-. Ook brengt het merk bijpassende riemen voor ongeveer € 74,-.

Men of Global

Het Nederlandse mannenschoenenmerk Men of Global wordt in 2014 opgericht door Alpelle Lederwaren in samenwerking met modeontwerper Jeanpaul Robert Croque. Alpelle heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring met het produceren en importeren van lederwaren en Robert Croque ontwerpt al jaren op freelancebasis voor verschillende merken in Europa. Men of Global laat zich inspireren door verschillende culturen en wil zich graag manifesteren in het midden-hoogsegment.

Contact

De collectie van Men of Global is te bezichtigen in de showroom van Jos van Dongen Schoenagenturen in schoenencentrum Cast in Nieuwegein (showroom 607, groen, derde etage). Daarnaast kan ook contact worden opgenomen met Van Dongen via jos.v.dongenschoenag@home.nl of +31(0)6 – 26502800.