TOP

Brits schoenenmerk altr komt naar Nederland

Het piepjonge schoenenmerk altr bestaat nog geen half jaar en nu al zet het label de stap naar Nederland en België. Het merk wil de grootste worden in 'customisable' mannenschoenen.

altr is een samenwerking aangegaan met Brandmrket. “We zijn verheugd om altr te vertegenwoordigen in Nederland en België”, laat Jan van der Laan, eigenaar van Brandmrkt, via een persbericht weten. “Maatwerk is in opmars en we hebben al een sterke markt voor het merk geïdentificeerd. Ons doel is om consumenten iets nieuws, authentieks en volledig op maat gemaakt te brengen – altr beschikt over al deze eigenschappen.”

Chris Margetts, managingdirector bij altr: “We hebben de afgelopen achttien maanden enorm veel geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en marketing, dus om te zien dat het merk al impact heeft, is zeer positief nieuws. Ons doel is om nummer één te worden in gepersonaliseerde luxe schoenen voor mannen.”

altr

altr wordt in oktober 2017 gelanceerd door Chris Margetts, een schoenenontwerper met meer dan twintig jaar ervaring. Bij het merk kunnen drie mannenschoenmodellen volledig naar eigen smaak worden aangepast. Een lo sneaker, hi sneaker en chelsea boot kunnen op meer dan duizend manieren worden gepersonaliseerd door te spelen met kleuren en materialen.