TOP

Nieuwe agent voor USG Brands kindercollecties

Voor de kinderschoenencollecties van het Europese sports- en lifestyleconcern USG Brands is een nieuwe agent aangesteld: Pieter de Vries.

Pieter de Vries van Solokids/Dreamsjoes gaat de kinderschoenencollecties van Le Coq Sportif, K3, Helly Hansen en Pantofola d’Oro voor de zelfstandige kinderschoenenklanten vertegenwoordigen vanuit zijn Cast-showroom 371 in Nieuwegein. Met deze nieuwe samenwerking wil USG Brands haar positie op de kinderschoenenmarkt verstevigen.

Solokids/Dreamsjoes
Pieter de Vries is al ruim twintig jaar werkzaam in de kinderschoenenbranche. Hij was zeventien jaar als zelfstandige de Nederlandse agent van Naturino. Drie jaar geleden besloot de Vries de samenwerking te beëindigen om zich ook op andere kinderschoenenmerken te kunnen richten. Zijn bedrijf Solokids/Dreamsjoes vertegenwoordigt onder andere Rondinella, Walk, Safari en Clarys in Nederland.

Twee jaar geleden is Koen Hesselberth toegetreden als agent bij Solokids/Dreamsjoes en is mede verantwoordelijk voor de collectieontwikkeling van enkele Italiaanse merken.

Verkoopteam
Met de aanstelling van de nieuwe agent voor de kinderschoenencollecties vinden er binnen het verkoopteam van USG Brands een aantal wijzigingen plaats.

Frans Kasl zal zijn kindercollecties van Le Coq Sportif en Pantofola d’Oro overdragen aan Pieter de Vries voor de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Koen Hesselberth neemt  de kinderschoenencollecties van Le Coq Sportif, Pantofola d’Oro en Helly Hansen in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Utrecht, Noord-Holland en Flevoland over van Maarten van Rijen en Michael Oliekan.

Sales manager van USG Brands, Steffan Buurman, blijft verantwoordelijk voor de key accounts.

Contactgegevens
Cast-showroom 371
Pieter de Vries: 0031(0)6 229 252 32
Koen Hesselberth: 0031(0)6 623 564 565
E-mail: info@solokids.nl