TOP

Nieuwe locatie GO Fashion Fair

De tweede editie van GO Fashion Fair verhuist naar een nieuwe locatie. De duurzame modebeurs vindt op 13 en 14 juli plaats in de Kromhouthal in Amsterdam Noord.

De nieuwe locatie moet de Go Fashion Fair makkelijker bereikbaar maken voor exposanten.”Uit een enquête die gehouden is tijdens de vorige editie bleek namelijk dat de locatie, het Scheepvaartmuseum, voor de merken niet zo makkelijk bereikbaar was als een beurslocatie”, vertelt Esmee van Venrooij, marketing communicatiemanager van Green Orange Fashion. “Daarbij is het in de zomer hoogseizoen voor het museum en dan zou het te druk worden in combinatie met de beurs. We wijken daarom voor deze editie uit naar de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Deze locatie is goed bereikbaar en we vinden de industriële uitstraling ook goed passen bij ons concept.”

Merken
De duurzame modebeurs wil dit jaar uitbreiden naar 100 exposanten. Tot nu toe hebben 60 merken zich aangemeld voor de beurs. Volgens Green Orange Fashion zijn veel van deze aanmeldingen van exposanten die bij de eerste editie ook aanwezig waren. Een aantal merken die net zoals vorig jaar terugkeren zijn: Sena Eco Couture, Inti Ferreira, Les Racines Du Ciel en Ramblers Way Farm.  

Nieuwe merken op de beurs zijn onder andere het Italiaanse merk Bioneuma en het Franse TBO.

B2B platform
De beurs wordt twee keer per jaar georganiseerd door business-to-business platform Green Orange Fashion. De vorige editie van de beurs vond plaats in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Daar waren 80 merken te zien.